Ο όμιλος Θεοχαράκη «προειδοποιεί» με παύση πληρωμών τους ανεμβολίαστους

  • Απο Aftodioikisi News
  • 9 Ιουλίου 2021 - 13:02
  • Comments Off

Ο όμιλος Θεοχαράκη «προειδοποιεί» με παύση πληρωμών τους ανεμβολίαστους

Η μία εταιρία μετά την άλλη, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ανακοινώνει περιορισμούς αλλά και προειδοποιήσεις σε εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Μια από αυτές είναι ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης.

Σε επιστολή που εστάλη στους εργαζόμενους,  τονίζεται ότι την Δευτέρα 12 Ιουλίου όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν οφείλουν να προσκομίζουν στη Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η επιστολή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί «οφείλουν να φορούν διαρκώς προστατευτική μάσκα ενώ η κίνησή τους θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνους τους χώρους που είναι απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Ο όμιλος ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω «δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις».

ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]