Ο ΕΦΚΑ θα «προσλάβει» 100 συνταξιούχους για 8μήνες- Μέχρι 10 Μαΐου οι αιτήσεις

  • Απο Aftodioikisi News
  • 22 Απριλίου 2021 - 11:13
  • Comments Off

Ο ΕΦΚΑ θα «προσλάβει» 100 συνταξιούχους για 8μήνες- Μέχρι 10 Μαΐου οι αιτήσεις

Περιθώριο έως τις 10 Μαΐου έχουν οι συνταξιούχοι πρώην υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και του Δημοσίου που επιθυμούν να εργαστούν στο μέτωπο της πιο γρήγορης απονομής των συντάξεων.

Η αίτηση υποβάλλεται στην ιστοσελίδα του φορέα.

Ο ΕΦΚΑ  ζητεί 100 συνταξιούχους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για 8 μήνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα και Τρίπολη.

Προϋπόθεση να έχουν ασχοληθεί με αναπηρικές συντάξεις απονομή εξωιδρυματικού επιδόματος συντάξεις χηρείας απονομή συντάξεων όλων των κατηγοριών έλεγχο στην ανακεφαλαίωση του χρόνου ασφάλισης και των εισφορών για τουλάχιστον 3 χρόνια και να είναι έως 70 ετών.

Η αμοιβή τους θα είναι 700 ευρώ μεικτά τον μήνα για την επεξεργασία 60 συνταξιοδοτικών φακέλων. Σε περίπτωση επεξεργασίας μικρότερου αριθμού η αμοιβή μειώνεται αναλογικά ήτοι 11,6 ευρώ ανά φάκελο ενώ δεν θα πάρουν τίποτα εάν τελικά επεξεργαστούν κάτω από 40 φακέλους τον μήνα.

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΕΦΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!