Εξαδάκτυλος – «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του lockdown»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 23 Αυγούστου 2021 - 13:59
  • Comments Off
Μετακίνηση εκτός νομού: Πότε ανοίγει -Τι ισχύει σήμερα (ΦΕΚ)

Εξαδάκτυλος – «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του lockdown»

Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown δεν μπορεί να αποκλειστεί όσο ανεβαίνουν τα κρούσματα δήλωσε σήμερα ο Αθ. Εξαδάκτυλος ανοίγοντας παράθυρο και στην επιβολή οριζόντιων μέτρων.

Αν η ατομική επιλογή συμβαδίσει με την κοινωνική υποχρέωση, δεν θα βρεθούμε σε κατάσταση που θα πρέπει να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Αν όμως οι αριθμοί των κρουσμάτων κοροναϊού φτάσουν σε σημείο που το Σύστημα Υγείας δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί εκ νέου, προφανώς θα τεθεί θέμα» είπε στον Αθήνα 9.84.

Ωστόσο, σημείωσε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν «δύσκολο να το αποδεχθεί η κοινωνία»

Σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να χορηγηθεί και τρίτη δόση ανέφερε ότι «η συζήτηση έχει ήδη ανοίξει και αύριο αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις για τις ευπαθείς ομάδες και στη συνέχεια για τους υγειονομικούς».

Σε ότι αφορά τη μάσκα τόνισε ότι «σε συνθήκες συνωστισμού η μάσκα είναι απαραίτητη. Αν δεν κατανοήσουμε που χρειάζεται να φοράμε μάσκα ίσως να οδηγηθούμε και πάλι στο μέτρο της μάσκας παντού».

ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]