χεζόνια-μετά-τη-μαλέσκου-διαζύγιο-κα-926201
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.07.2021 | 11:41

Χεζόνια: Μετά τη Μαλέσκου… διαζύγιο και με τον Παναθηναϊκό

Χεζόνια: Μετά τη Μαλέσκου… διαζύγιο και με τον Παναθηναϊκό

Στους χωρισμούς το έχει ρίξει το τελευταίο διάστημα ο Μάριο Χεζόνια.

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, έδωσε τέλος στα σενάρια που την ήθελαν σε ερωτικό ειδύλλιο με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, κάνοντας τον unfollow στο instagram.

Πρόλαβε πάντως να πάρει θέση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» έλεγε στις αρχές Ιουνίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η παρουσιάστρια του «Love it».

Τελικά, ο Χεζόνια θα χωρίσει και με τον Παναθηναικό.

Ο ατζέντης του Κροάτη, Κρις Χιλ, ενημέρωσε τους πράσινους ότι «υπάρχουν άλλες, καλύτερες προτάσεις στο τραπέζι για τον πελάτη του».

Ο «Super Mario» ήταν στην κορυφή των «θέλω» του κόουτς Πρίφτη, διαθέτει ένα σούπερ ποιοτικό πακέτο, ενώ όλοι γνωρίζουν και τη σχέση του με το κοινό των νταμπλούχων Ελλάδας. Για όλα τα παραπάνω, οι «πράσινοι» ήθελαν να τον κρατήσουν στην Αθήνα, αλλά δεν τα κατάφεραν.