54 στελέχη της ΕΜΑΚ που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

  • Απο Aftodioikisi News
  • 20 Ιουλίου 2021 - 13:11
  • Comments Off

54 στελέχη της ΕΜΑΚ  που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Τουλάχιστον 54 στελέχη και από τις οκτώ ΕΜΑΚ έχουν αρνηθεί να εμβολιαστούν έχουν  ήδη έχουν πάρει φύλλο πορείας για άλλες υπηρεσίες.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι 54 πυροσβέστες μετακινούνται σε όμορες υπηρεσίες, ενώ λαμβάνεται μέριμνα για την αντικατάστασή τους.

Νωρίτερα σήμερα το creta24 ανέφερε ότι με διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος που κοινοποιήθηκε χθες, εγκαταλείπουν την υπηρεσία εφτά πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης που δεν εμβολιάστηκαν.

Η περίπτωση της 3ης ΕΜΑΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης, από την οποία 7 στελέχη της μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες επειδή έχουν αρνηθεί τον εμβολιασμό δεν είναι η μοναδική. Από την Αττική έχουν μετακινηθεί τουλάχιστον 15 ενώ άλλα 30 από άλλες ΕΜΑΚ όπως της Λαμίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Κομοτηνής.

Να επισημανθεί ότι από τα τέλη Ιουνίου δεν έχει γίνει δεκτή από το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί η διαταγή του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού που υπηρετεί στις ΕΜΑΚ.

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΑΚ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]