Υπουργείο Οικονομικών: Τι απάντησε για τις μειώσεων μισθών στο Δημόσιο

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 16 Μαΐου 2020 - 16:50
  • Comments Off
Απαλλαγή από καταβολή μισθωμάτων το Μάρτιο -Δημιουργία Family Offices (τοπολογία)

«Ουδέποτε το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυβέρνηση σχεδίασε μειώσεις μισθών στο Δημόσιο. Ούτε σχεδιάζει. Αυτά είναι «ευσεβείς πόθοι» της Αντιπολίτευσης».

Με το παραπάνω λιτό σχόλιο το υπουργείου Οικονομικών έδωσε απάντηση σε «ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου».

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών γράφει «Μισή δουλειά, μισός μισθός και στο Δημόσιο», καθώς όπως επεξηγεί στο πρωτοσέλιδό της, η κυβέρνηση επεξεργάζεται «σχέδιο επέκτασης της επιδοτούμενης μερικής απασχόλησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα».

Είναι χαρακτηριστικό, επίσης, ότι η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφορεί σήμερα με κεντρικό τίτλο, «Επιδότηση των μισθών του Δημοσίου» επικαλούμενη «πηγές» του υπ. Οικονομικών και σχέδιο ελάφρυνσης του κόστος μισθοδοσίας του προϋπολογισμού».

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του εκπροσώπου του Αλέξη Χαρίτση, κάνει λόγο για κυβερνητικό σχέδιο για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΝΩ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!