Το «γρηγορόσημο» του e-shop

Σκωπτική ήταν η διάθεση  του στελέχους μεγάλου δήμου της χώρας που επικοινώνησε το πρωί με τη στήλη. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Θυμάστε που ο Κ. Σημίτης (με σύμβουλο τότε τον σημερινό υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα) της… ισχυρής Ελλάδας έλεγε ότι χρειάζεται γρηγορόσημο για τις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο;

-Ναι.

-Ε’ λοιπόν γρηγορόσημο δεν θέλει μόνο το Δημόσιο αλλά και ο ιδιωτικός τομέας ο οποίος υποτίθεται ότι… τρέχει.

-Τι εννοείτε;

-Εννοώ ότι πριν από λίγο επικοινώνησα με το e-shop,  εταιρεία του ιδιωτικού τομέα με ρυθμούς ανάπτυξης διψήφιους (όπως η ίδια διαφημίζει) και ζήτησα να παραγγείλω άμεσα κάτι πολύ απλό.

-Τι;

-1000 κένα dvd.

-Και τι σας απάντησαν;

Ότι θα μπορώ να τα έχω σε 7 με 9 εργάσιμες!

-Τα dvd; Απ’ ότι γνωρίζω δεν έχει έλλειψη dvd στην αγορά…

-Κι εγώ το ίδιο γνωρίζω. Μήπως λοιπόν, το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ΜΟΝΟ ο δημόσιος αλλά και ο ιδιωτικός τομέας και ο τρόπος που λειτουργεί;

-……..

Υ.Γ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συγγραφή του παραπάνω παρασκηνίου φίλος της στήλης μας ενημέρωσε ότι το e-shop έχει κάνει από  τον Ιούνιο του 2011 αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Η … ισχυρή Ελλάδα είχε προλάβει να πτωχεύσει λίγο νωρίτερα….

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, E-SHOP


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!