Στο πειθαρχικό η διοικητική υπάλληλος του Κ.Υ Παλαμά για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Στο πειθαρχικό η διοικητική υπάλληλος του Κ.Υ Παλαμά για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας παρουσιάστηκε σήμερα (4/10) η 44χρονη διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά για την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμών που αποκαλύφθηκε στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη έμπαινε κρυφά στο σύστημα εμβολιασμού του Κέντρου και εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά για λογαριασμό συγγενικών και φιλικών της προσώπων. Σήμερα ενώπιον των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου η γυναίκα ομολόγησε τις πράξεις της, ενώ όπως ανέφερε ο δικηγόρος της

Νικόλαος Αρβανιτάκης τα κίνητρα της ήταν ανθρωπιστικά και αλτρουιστικά ενώ η ψυχολογική της αστάθεια λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, υγείας και ψυχολογικών τα οποία και εντάθηκαν από την απώλεια της μητέρας της και τη βαριά ασθένεια του πατέρα της , της προκάλεσε μειωμένο καταλογισμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διακρίνει το σωστό.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό θα αποφασίσει εάν θα συνεχιστεί η προσωρινή παύση που της είχε επιβληθεί μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και μέχρις ότου εκδοθεί η απόφαση του κύριο πειθαρχικού συμβουλίου.

Στο μεταξύ και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Καρδίτσας, την ερχόμενη Παρασκευή καλείται να καταθέσει στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των ψευδών βεβαιώσεων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!