Σταύρος κατά συντοπίτη Κυριάκου για τα… μάτια του Ραγκούση

Μπορεί να είναι συντοπίτες (από τα Χανιά), μπορεί να ήταν από τους πρώτους υπουργούς που έσπευσε να συναντήσει, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν χαρίζεται στον (φίλο) του Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφορμή, οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για «όργιο αναξιοκρατίας» στην επιλογή γενικών διευθυντών.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση με τίτλο «και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι;», το Ποτάμι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση για αναξιοκρατικές κρίσεις γενικών διευθυντών. Ο πρώην υπουργός καταγγέλλει – μεταξύ άλλων – ότι ο τελευταίος της αξιολόγησης γενικών διευθυντών του 2010 «προήχθη» σε γενικό διευθυντή ενώ ο υπάλληλος με τα περισσότερα μόρια υποβιβάστηκε πλέον από γενικός διευθυντής σε απλό υπάλληλο του υπουργείου Διοικητικής “Μεταρρύθμισης”. Η αξιοκρατία είναι για το Ποτάμι όρος αδιαπραγμάτευτος και πρέπει να αποτελεί καθημερινή πρακτική και όχι απλώς μια θεωρητική αρχή.»

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!