Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ: Τροπολογία – οριστική λύση για τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ 1998

Οριστική λύση στις προσλήψεις επιτυχόντων διαγωνισμών ΑΣΕΠ του 1998, δίνει τροπολογία που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη. Αν και οι περισσότερες προσλήψεις των επιτυχόντων έχουν ήδη γίνει στο υπουργείο Οικονομικών και στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, υπήρξε μια εμπλοκή με την πρόβλεψη για πρόσθεντα προσόντα που δεν προβλέπονταν στον διαγωνισμό και συγκεκριμένα το μάθημα των Αγγλικών, όπως εξήγησε η υπουργός.

Με την τροπολογία ορίζεται ότι «ο διορισμός πραγματοποιείται ανεξαρτήτως τυχόν πρόσθετων προσόντων που προβλέπονται στις οικείες οργανικές διατάξεις των φορέων διορισμού και σε περίπτωση μη ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων, σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις, οι οποίες καταργούνται αυτοδικαίως με την καθ΄οιονδήποτε τρόπο αποχώρηση από αυτές».

Δείτε την διάταξη :

tropologia asep 1998

Δείτε ολόκληρη την τροπολογία ΕΔΩ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΤΑ, ΑΣΕΠ 1998


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!