νέο-πρόγραμμα-σπουδών-της-εθνικής-σχο-407066
ΔΗΜΟΣΙΟ | 21.10.2021 | 13:44

Νέο πρόγραμμα σπουδών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (αιτήσεις)

Με εγκύκλιο του το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα ανακοίνωσαν την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για την επιλογή αλλοδαπών δημοσίων υπαλλήλων στους ακόλουθους Διεθνείς Κύκλους Σπουδών της ΕΝΑ (Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης) και των Περιφερειακών Ινστιτούτων Διοίκησης της Γαλλίας για την χρονική περίοδο 2022-2023.

Ειδικότερα:

 Μεγάλης Διάρκειας Κύκλος Σπουδών (CIL) της ΕΝΑ / le Cycle International Long (CIL) de l’ENA (διάρκειας : 13 + 1 μηνών).

 Διεθνής Κύκλος Τελειοποίησης (CIP) της ΕΝΑ / le Cycle International de Perfectionnement (CIP) de l’ENA (διάρκειας: 8 μηνών).

 Διεθνής Κύκλος των IRA (CiIRA) / le Cycle International des IRA (CiIRA) (διάρκειας : 8 μηνών).

Επισημαίνεται ότι η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονική κατάθεση μέσω της πλατφόρμας: https://candidature-formation.ena.fr/registration/action540/info/

Η περίοδος εγγραφής διαρκεί από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ως άνω Κύκλους Σπουδών, τον τρόπο εγγραφής και την διαδικασία επιλογής των υποψηφίων από την ENA, μπορούν να αναζητηθούν στα έντυπα που επισυνάπτονται.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Πανεπιστημιακής και Επιστημονικής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος για πιθανές συμπληρωματικές πληροφορίες.

Το σχετικό υλικό είναι ανατρημένο στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στο σύνδεσμο:

https://www.ypes.gr/anthropino-dynamiko-dimosioy-tomea/category–prosopiko/category– ekpaideysi