Δημόσιο -Παιδικοί Σταθμοί: Έρχεται τον Αύγουστο νέο voucher της ΕΕΤΑΑ - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
Back

Δημόσιο -Παιδικοί Σταθμοί: Έρχεται τον Αύγουστο νέο voucher της ΕΕΤΑΑ

Τον Αυγουστο πρόκειται να ανακοινωθεί το voucher των 180 ευρώ το μήνα που θα λάβουν οι εργαζόμενες μητέρες στο Δημόσιο για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Το πρόγραμμα θα ονομάζεται  «ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ», θα ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ και θα αφορά 15.000 οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων. Το γεγονός επιβεβαίωσε και σε πρόσφατη συνάντησή της με την ΑΔΕΔΥ η αρμόδια υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.  

Παράλληλα  αναπροσαρμόζονται κατά 3.000 ευρώ τα ετήσια εισοδηματικά όρια για τη χορήγηση του voucher. Συγκεκριμένα, διαμορφώνονται στα 30.000 ετησίως μέχρι 2 παιδιά και αυξάνονται κατά 3.000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί, με ανώτατο όριο τα 39.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το οικογενειακό εισόδημα πρέπει να είναι:

-Έως 30.000€ για μητέρες με έως δύο παιδιά,

-Έως 33.000€ για μητέρες με τρία παιδιά,

-Έως 36.000€ για μητέρες με τέσσερα παιδιά και

-Έως 39.000€ για μητέρες με πέντε ή περισσότερα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποκλείστηκαν από την τρέχουσα πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι ανοικτή έως τις 5 Αυγούστου. Εξαίρεση αποτελούν:

-Προ-νήπια με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.

-Παιδιά με αναπηρία, έφηβοι και άτομα, με νοητική υστέρηση ή κινητική αναπηρία.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!