δημόσιο-αλλάζει-ο-τρόπος-πρόσβασης-στ-769637
ΔΗΜΟΣΙΟ | 01.06.2023 | 18:44

Δημόσιο: Αλλάζει ο τρόπος πρόσβασης στο Μητρώο Ανθρωπίνου Δυναμικού (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία ενημερώνει όλους τους χρήστες του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου ότι ο τρόπος πρόσβασής τους στην εφαρμογή αλλάζει και εις το εξής θα πραγματοποιείται με τη χρήση Κωδικών Δημόσιας Διοίκησης.

Μάλιστα στην εγκύκλιο καλούνται «όλοι υπάλληλοι που δεν διαθέτουν Κωδικούς Δημόσιας Διοίκησης όπως προβούν στην έκδοση των προσωπικών τους κωδικών δημόσιας διοίκησης μέσω του ακόλουθου υπερσυνδέσμου, προκειμένου να διατηρήσουν την πρόσβαση τους στο πληροφοριακό σύστημα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakesdiakuberneses/psephiakes-diakuberneses/ekdose-kodikon-demosias dioikeses.

Παράλληλα σημειώνεται ότι «μεταβατικά και μέχρι την 30/9/2023 θα διατηρηθεί η πρόσβαση και με κωδικούς Taxisnet και με Κωδικούς Δημόσιας Διοίκησης και μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας η πρόσβαση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση των Κωδικών Δημόσιας Διοίκησης. Παρακαλούμε τις Διευθύνσεις Προσωπικού να ενημερώσουν τους υπαλλήλους του φορέα τους».