Διαύγεια: Στο ΦΕΚ η απόφαση ρύθμισης λεπτομερειακών και τεχνικών θεμάτων

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για τη ρύθμιση λεπτομερειακών και τεχνικών θεμάτων για την εφαρμογή του Κεφαλαίου ΙΑ’ Ψηφιακή Διαφάνεια-Πρόγραμμα Διαύγεια του ν. 4727/2020

«Ψηφιακή Διακυβέρνηση (Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/2102 και της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1024) – Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες (Ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο της Οδηγίας (ΕΕ) 2018/1972) και άλλες διατάξεις» (Α΄ 184).

Ειδικότερα, ρυθμίζονται όσα αφορούν τη συλλογή, ταξινόμηση, καταχώρηση και επεξεργασία προς ανάρτηση των κειμένων των νόμων, προεδρικών διαταγμάτων και πράξεων που αναρτώνται, την έκδοση κωδικού Αριθμού Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ), τη λήψη και καταχώρηση των στοιχείων του ΦΕΚ στις περιπτώσεις που προβλέπεται από το νόμο και δημοσίευση σε ΦΕΚ, τις τεχνικές λεπτομέρειες της ανάρτησης στους δικτυακούς τόπους των υπόχρεων Φορέων και οργάνων, τη λειτουργία του δικτυακού τόπου στον οποίο λαμβάνει χώρα η κεντρική ανάρτηση, τη δημιουργία και την τήρηση κεντρικού αρχείου.

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΦΕΚ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]