ΑΔΕΔΥ: Συνάντηση με Σταϊκούρα για αυξήσεις μισθών, δώρα, ΒΑΕ, μισθολογική εξέλιξη - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
16
Νοέμβριος
Back

ΑΔΕΔΥ: Συνάντηση με Σταϊκούρα για αυξήσεις μισθών, δώρα, ΒΑΕ, μισθολογική εξέλιξη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ύστερα και από τη σχετική συζήτηση που έγινε στις 15 του Νοέμβρη στα γραφείο της, με αφορμή την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, ζητά να έχει συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταικούρα και με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, στο αμέσως προσεχές διάστημα, για θέματα όπως:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες η ΑΔΕΔΥ είχε συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, με τον οποίο συζήτησαν
για τα νέα συστήματα αξιολόγησης και επιλογής προϊσταμένων αλλά και την τηλεργασία, την κινητικότητα και τους μισθούς. Ειδικά, μάλιστα, σχετικά με το αίτημα αυξήσεων στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, κατάργηση του μισθολογικού παγώματος για τη διετία 2015-17, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και στο Δημόσιο, ο κ. Βορίδης παρέπεμψε στον υπουργό Οικονομικών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!