«Ο Δήμος Αθήνας αναστατώνει υπηρεσία για ευάλωτες ομάδες για ένα ανταλλακτικό!»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 15 Ιουλίου 2021 - 13:27
  • Comments Off

Ο Δήμος Αθήνας αναστατώνει υπηρεσία για ευάλωτες ομάδες για ένα ανταλλακτικό!

«Σε συνθήκες καύσωνα, γραφεία εξυπηρέτησης κοινού του Κέντρου Νεότητας στην οδό Μαιζώνος 45 και Ψαρών, είναι χωρίς air condition. H κατάσταση είναι αφόρητη με απαράδεκτα υψηλές θερμοκρασίες. Η συντήρηση κεντρικής μονάδας του air condition αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς είναι παλιά και τα ανταλλακτικά είναι ακριβά!.

Είναι όμως άραγε λόγος αυτός να κλείνει η υπηρεσία νωρίτερα και να ακυρώνονται ραντεβού ιδιαίτερα ευάλωτων ανθρώπων, δικαιούχων του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης;» αναφέρει σε ανακοίνωση του η παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»

«Είναι τεράστια ταλαιπωρία τόσο για τους δικαιούχους όσο και τους υπαλλήλους, που αναγκάζονται να φορτώνουν όλη την εργασία σε λιγότερες ώρες ενώ αλλάζουν τα ραντεβού κάθε τόσο!

Αλήθεια ξέμεινε ο Δήμος Αθήνας από χρήμα για ένα ανταλλακτικό;

Πόσο δύσκολο είναι να εγκατασταθεί στο χώρο φορητή μονάδα ψύξης του αέρα;

Βέβαια για άλλες περιπτώσεις, σπατάλες για ζαρντινιέρες και άλλα συναφή του Μεγάλου Περιπάτου σε μία μέρα βρίσκονταν λύση…

Σοβαρευτείτε επιτέλους!

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ δεν είναι άνθρωποι Β κατηγορίας, ούτε οι υπάλληλοι του Κέντρου Νεότητας» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση

ΔΗΜΩΝ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]