Επίσκεψη σε Υμηττό και Ιπποκράτειο Πολιτεία ο Νίκος Χαρδαλιάς

Έκτακτο: Ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 7 μετά την "έκρηξη" των κρουσμάτων

Τον Υμηττό και την Ιπποκράτειο Πολιτεία θα επισκεφθεί την Τετάρτη, 7 Ιουλίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μαζί του θα είναι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, καθώς και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΠΠ.

Ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει αυτοψία των έργων απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης που πραγματοποιούνται στις περιοχές αυτές, καθώς και των εργασιών συντήρησης δασικών δρόμων και τοποθέτησης υδατοδεξαμενών.

Επιπλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα εποπτεύσει τις εργασίες διάνοιξης διόδου απομάκρυνσης και διαφυγής πολιτών στην οδό Απόλλωνος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία -μια απαραίτητη παρέμβαση πυροπροστασίας για την περιοχή που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η Επιχείρηση «Δρυάδες» υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική θωράκιση της Αττικής, με εκτεταμένες παρεμβάσεις σε 18 περιοχές που παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας.

ΔΗΜΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]