Δήμος Σερρών: Εγκρίθηκε η εκπόνηση μελέτης για το κλειστό κολυμβητήριο

Επίσημη έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή πήρε σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης για το νέο, πρότυπο βιοκλιματικό Κλειστό Κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η Οικονομική Επιτροπή συνεδριάζοντας σήμερα ενέκρινε την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Αναπροσαρμογή – Επικαιροποίηση – Συμπλήρωση μελέτης Κλειστού Κολυμβητηρίου Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας Δήμου Σερρών», συνολικού προϋπολογισμού 957.000 ευρώ.

Η εκπόνηση της μελέτης αποτελεί αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου του νέου ενεργειακά αυτόνομου, βιοκλιματικού Κλειστού Κολυμβητηρίου, για το οποίο είχε υπογραφεί προγραμματική σύμβαση, προϋπολογισμού 5,58 εκατ.ευρώ μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Σερρών.

Η δημοπράτηση του έργου του σύγχρονου, ενεργειακά αυτόνομου και βιοκλιματικού Κλειστού Κολυμβητηρίου του Δήμου Σερρών αναμένεται να γίνει μέσα στο 2021, με την έναρξη των εργασιών κατασκευής να ξεκινούν στο τέλος του επόμενου έτους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!