δήμος-νίκαιας-αγ-ι-ρέντη-τα-νέα-προγρ-634843
ΔΗΜΟΙ | 13.10.2020 | 13:49

Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Τα νέα προγράμματα στον αθλητικό πολυχώρο

Τη λειτουργία τριών αθλητικών τμημάτων στον αθλητικό πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» για την περίοδο 2020 – 2021, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του δήμου Νίκαιας – ΑΓ. Ι. Ρέντη. Ειδικότερα, τα τρία αθλήματα που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τόσο αρχάριοι, όσο και προχωρημένοι είναι το Tae Kwon Do, τη ρυθμική γυμναστική, καθώς και τη χοροκίνηση και ακροβατική γυμναστική.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων

Αναλυτικό πρόγραμμα σχετικά με τις μέρες και τα τμήματα που θα λειτουργούν εξέδωσε παράλληλα ο δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα, ισχύει:

  • Για την ακαδημία της χοροκίνησης και ακροβατικής γυμναστικής λειτουργούν δύο τμήματα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
  • Για την ακαδημία Tae Kwon Do λειτουργούν τμήματα: αρχαρίων, προχωρημένων και προαγωνιστικής κατηγορίας καθημερινά (εκτός από Τρίτη και Κυριακή), ενώ
  • Για την ακαδημία της ρυθμικής γυμναστικής λειτουργούν τμήματα καθημερινά (εκτός Κυριακής), προσαρμοσμένα ανάλογα με το έτος εγγραφής και την ηλικία.

Ο δήμος διευκρινίζει επίσης ότι μόλις ολοκληρωθούν οι νέες προσλήψεις των γυμναστών, τα προγράμματα θα αυξηθούν, καθώς θα προστεθούν και νέα τμήματα για να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν.