ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ: Στις 26 Ιουλίου η Β΄Φάση για τους Δήμους

Το Πράσινο Ταμείο σε συνεννόηση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκανε γνωστό με ανακοίνωση του την έναρξη της Β Φάσης του προγράμματος «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2021» που αφορά και τους Δήμους κάτω των 20.000 πολιτών, η οποία θα είναι την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα μέχρι και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από σχετική συνεννόηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα και για την έγκαιρη ενημέρωση και προετοιμασία των Ο.Τ.Α. Α΄Βαθμού με πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων, ανακοινώνεται ότι επιταχύνεται χρονικά η έναρξη της Β΄Φάσης της πρόσκλησης «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2021» του Πράσινου Ταμείου για τους Δήμους αυτούς. Αφού ολοκληρωθεί η αναγκαία διοικητική διαδικασία, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει για το σκοπό αυτό τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και θα παραμείνει ανοιχτή ως την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 για όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους αυτούς.

Με τον τρόπο αυτό, κατά το διάστημα Δεκέμβριος 2019-Δεκέμβριος 2021 το Πράσινο Ταμείο θα έχει θέσει στη διάθεση και των 332 Δήμων της χώρας 2 διαφορετικές προσκλήσεις για έργα και υποέργα Αστικής Αναζωογόνησης σε 4 συνολικά φάσεις, κάτι που ουδέποτε έχει επαναληφθεί στην ιστορία του.»

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]