ζεράρ-πικέ-βρέθηκε-η-23άχρονη-αντικατασ-571000
ΚΟΣΜΟΣ | 11.08.2022 | 13:18

Ζεράρ Πικέ: Βρέθηκε η 23άχρονη αντικαταστάτρια της Σακίρα

Ο Πικέ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, όχι όμως για να κερδίσει ένα ακόμα τρόπαιο με την αγαπημένη του Μπάρτσα. Ο άσος των Μπλαουγκράνα προπονείται εντατικά στο άθλημα του φλερτ και, αν πιστέψουμε στις φήμες, βρίσκεται πολύ κοντά στο να «σκοράρει».

Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του αθόρυβα εδώ και μήνες είναι η εικοσιτριάχρονη σπουδάστρια Δημοσίων Σχέσεων που εργάζεται στην επενδυτική εταιρία Kosmos, συμφερόντων του ποδοσφαιριστή, η οποία επικεντρώνει τη δράση της στους τομείς των μίντια και του αθλητισμού.

Το όνομα της κοπέλας, η οποία «συνελήφθη» μαζί του σε έξοδό τους είναι Clara Chia Marti και, κατά την εφημερίδα The Mirror, η σχέση τους είναι γνωστή στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και είναι κάτι παραπάνω από μια απλή περιπέτεια. Γι’ αυτό και οι στενοί συνεργάτες του Πικέ έχουν ορθώσει τείχος προστασίας γύρω από το ζευγάρι και, ανάμεσα στα υπόλοιπα μέτρα που πήραν, διέγραψαν τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας στα social media.

Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση του χωρισμού του ποδοσφαιριστή από την Σακίρα μετά από έντεκα χρόνια γάμου κατά τα οποία απέκτησαν δύο γιους σόκαρε τους θαυμαστές των δύο τέως συζύγων. Από τότε έχουν κυκλοφορήσεις πολλές και αντικρουόμενες φήμες για τους λόγους του χωρισμού. Από το ότι ο Πικέ απάτησε την τραγουδίστρια, ότι ο γάμος ήταν «ανοιχτός» εδώ και πολύ, έως ότι εκείνη ήθελε το ζευγάρι να μετακομίσει στις ΗΠΑ όπου οι ευκαιρίες για την καριέρα της είναι περισσότερες.

Tags: