zendaya-h-νεότερη-ηθοποιός-που-έχει-προταθεί-1047382
ΚΟΣΜΟΣ | 14.07.2022 | 11:32

Zendaya: H νεότερη ηθοποιός που έχει προταθεί πάνω από δύο φορές για βραβείο στα Emmy Awards

Η Zendaya ήταν το 2020 η νεότερη ηθοποιός που βραβεύτηκε με βραβείο Emmy.

Έγραψε τότε ιστορία ως η μικρότερη σε ηλικία ηθοποιός που της απονέμεται βραβείο από την Αμερικάνικη Ακαδημία Τηλεόρασης.

Φέτος, η 25χρονη με το υπέροχο στυλ, γράφει ξανά ιστορία. Είναι η νεότερη ηθοποιός που έχει προταθεί πάνω από δύο φορές για το βραβείο αλλά και η πρώτη Αφρο-Αμερικανή που έχει υποψηφιότητες σε δύο κατηγορίες, υποκριτικής και τραγουδιού. Παράλληλα, είναι και η νεότερη γυναίκα που έχει υπάρξει υποψήφια ως παραγωγός.

Για την ακρίβεια, η Zendaya είναι υποψήφια φέτος στην κατηγορία Ά Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά, στην κατηγορία τραγουδιού με τα ‘Elliot’s Song’ και ‘Ι’m Tired’ τα οποία έγραψε με άλλους καλλιτέχνες και στην κατηγορία Γυναίκα Παραγωγός για τη συμμετοχή της στην παραγωγή της σειράς Euphoria.

H Zendaya έχει πει για τη σειρά που συμμετέχει: «Δεν είναι μια ηθική ιστορία που θα διδάξει στους ανθρώπους πώς να ζουν τη ζωή τους ή τι πρέπει να κάνουν. Το συναίσθημα πίσω από τo Eurphoria, ή οτιδήποτε άλλο προσπαθούμε να κάνουμε με αυτήν, είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο λιγότερο μόνοι στον πόνο τους. Και ίσως να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν πως δεν είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη euphoria (@euphoria)

H σειρά συγκέντρωσε συνολικά 16 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για την Καλύτερη Δραματική Σειρά, του καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου, της καλύτερης γυναίκας Guest σε δραματική σειρά και του καλύτερου άνδρα Guest σε δραματικη σειρά.

Η απονομή των βραβείων Emmy θα γίνει τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου.

Tags: