Πέμπτη
28
Σεπτέμβριος
Back

Yπέστη τρία κατάγματα στο πέος του κατά τη διάρκεια του σεξ

Ένας άνδρας από την Τανζανία υπέστη τρία κατάγματα στο πέος του κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης με τη σύντροφό του.

Το επώδυνο ατύχημα συνέβη, όταν το πέος του γλίστρησε έξω κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και στην προσπάθεια του να το ξαναβάλει μέσα χτύπησε με δύναμη το περίνεο της συντρόφου του (το σημείο ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό).

Ο άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο με πρησμένο και ματωμένο πέος, ενώ όταν υποβλήθηκε σε ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί, όχι ένα αλλά τρία κατάγματα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου ένας ουρολόγος προχώρησε σε μερική αποκόλληση του δέρματος στο πέους προκειμένου να αποκαταστήσει τα σημεία που είχαν τραυματιστεί. Ο άνδρας πήρε εξιτήριο τρεις ημέρες αργότερα.

Έξι μήνες μετά ο ασθενής έχει αναρρώσει πλήρως, ενώ η σεξουαλική του ζωή έχει επανέλθει στο φυσιολογικό.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι τα κατάγματα του πέους από μόνα τους είναι ασυνήθιστα.

Τα κατάγματα του πέους συμβαίνουν συχνότερα κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μπορεί επίσης να συμβούν κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ή του ύπνου, αν ο άνδρας έχει στύση.

Ο αντίκτυπος τη στιγμή που το πέος του εν λόγω ασθενούς χτύπησε το περίνεο της συντρόφου του πρέπει να ήταν «πολύ υψηλός» για να προκαλέσει «τόσο σοβαρή ρήξη», πρόσθεσαν οι γιατροί.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!