Υπέφερε από κατάθλιψη και κρεμάστηκε μετά τη γέννηση του παιδιού της

Τέρμα στη ζωή της έβαλε η 22χρονη Aimmie-Marie Hargreaves που κρεμάστηκε στο σπίτι της στη Βρετανία λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της αφού υπέφερε για χρόνια από επιλόχειο κατάθλιψη.

Είχε πάει στο πάρκο με τον σύντροφό της Imran Siddique και τα δύο αγοράκια τους.

«Φαινόταν φυσιολογική και έμοιαζε να έχει μια καλή μέρα. Τις προηγούμενες μέρες ήταν στα κάτω της και έκλαιγε» δήλωσε ο σύντροφός της.

Λίγες ώρες αργότερα και αφού συνάντησαν και ένα φιλικό τους πρόσωπο, η Aimmie βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι τους στο Halifax, στο West Yorkshire.

«H Aimmmie υπέφερε από κατάθλιψη για αρκετά χρόνια. Ξεκίνησε από τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού πριν από 5 χρόνια. Η κατάστασή της βελτιώθηκε και μείωσε τη φαρμακευτική αγωγή. Μετά κάναμε ένα μωράκι τον Δεκέμβριο του 2017 και η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξανά. Πήγε ξανά στον γιατρό και της έγραψε φάρμακα».

Η διάθεσή της είχε αλλάξει δραματικά και έκλαιγε πολύ. Στη διάρκεια των συζητήσεων με τον γιατρό της αρνήθηκε ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις. Του είπε ότι τα παιδιά της ήταν ένας ισχυρός προστατευτικός παράγοντας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΙΟΥ, ΓΕΝΝΗΣΗ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!