Υπάλληλος σούπερ μάρκετ έκανε σεξ με συνοδό πολυτελείας στο κατάστημα

Υπάλληλος σούπερ μάρκετ έκανε σεξ με συνοδό πολυτελείας στο κατάστημα (φωτο)

Σε ένα κατάστημα στο Ντάρμπισιρ συνέβη το περιστατικό που θα αφηγηθούμε, γιατί έτσι αρμόζει σε μια ωραία ιστορία.

Ο υπάλληλος είδε μια κυρία στο τμήμα του, την προσέγγισε και γρήγορα έμαθε ότι πρόκειται για συνοδό πολυτελείας.

Όπως εκείνη έψαχνε τι λαχανικά θα πάρει, εκείνος της είπε όλο νόημα «μπορείς αν θες να έρθεις στην αποθήκη να σου δείξω τα καλά φρούτα και λαχανικά που έχω».

Κάπως έτσι το περιγράφει η Daily Star και κάπως έτσι το φανταζόμαστε κι εμείς ότι θα έγινε. Άλλωστε, η σίγουρη μαρτυρία αναφέρει πως ο υπάλληλος χρησιμοποίησε τη φράση «Easter treats», δηλαδή ένα πασχαλινό κέρασμα.

Η υπόθεση εξελίχθηκε γρήγορα κι ενώ το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά και είχε πελάτες να ψωνίζουν εκείνη τη στιγμή. Ο υπάλληλος και η συνοδός Ζαϊνάμπ Ασχατίμπ, με το «καλλιτεχνικό» Kat Lee, του είπε το τιμολόγιο και για τα επόμενα 15 λεπτά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από την αποθήκη.

Αξιοσημείωτο ήταν πως αρχικά ο υπάλληλος ήθελε να πάνε στις τουαλέτες για τους πελάτες, αλλά από σεβασμό (sic) άλλαξε άποψη.

Ο υπάλληλος δεν αρκέστηκε βέβαια σε ένα απλό σεξ στην τιμή των 30 λιρών που πλήρωσε. Θέλησε να βιντεοσκοπήσει κιόλας την πράξη, με τη συνοδό να τον ρωτάει αν επιθυμεί να βάλει μια από τις στολές που είχε διαθέσιμη.

Φυσικά η βιντεοσκόπηση από πλευράς υπαλλήλου δεν ήταν η μόνη, αφού και το κατάστημα διαθέτει σε αρκετούς χώρους κάμερες, με αποτέλεσμα η διοίκηση να ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν και να έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες νομικές ενέργειες εις βάρος του υπαλλήλου.

«Παίρνουμε τέτοια περιστατικά πολύ σοβαρά και καταδικάζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη οποιαδήποτε πράξη είναι προσβλητική ή ακατάλληλη» τόνισε στην ανακοίνωση η διοίκηση της αλυσίδας. Ευτυχώς που διευκρίνισαν ότι παίρνουν στα σοβαρά τέτοια περιστατικά, γιατί εμείς νομίζαμε ότι θα βγουν να πουν ότι επικροτούν υπαλλήλους που χρησιμοποιούν το χώρο εργασίας για προσωπικές επιθυμίες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΣΕΞ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!