Υπάλληλος κάνει το απίστευτο… για να απολυθεί

Μία περίεργη ιδέα είχαν δύο υπάλληλοι μίας εταιρείας ελαστικών, καθώς αποφάσισαν να κάνουν ότι μπορούν για να οδηγήσουν το αφεντικό τους στα άκρα και να πάρει την απόφαση να τους απολύσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στα social media, οι προσπάθειές τους δεν πρόκειται να… σταματήσουν με τίποτα, καθώς πρόσφατα ανέβασαν την πρώτη τους απόπειρα προς το ανυποψίαστο αφεντικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το εν λόγω βίντεο, ο ένας υπάλληλος βρίσκεται μέσα στο γραφείο του διευθυντή, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλάνο να πηγαίνει προς την θέση του μ’ ένα ποτήρι καφέ στα χέρια.

Ωστόσο, πίσω από την πόρτα κρύβεται ο δεύτερος υπάλληλος, ο οποίος περιμένει πώς και πώς να φτάσει κοντά του ο διευθυντής. Μόλις αυτός περνάει μπροστά από την πόρτα, ο υπάλληλος πατάει την κόρνα, με αποτέλεσμα να τρομάξει άσχημα το ανυποψίαστο… θύμα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΠΟΛΥΣΗ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!