you-tube-νέοι-όροι-χρήσης-από-1η-ιουνίου-οι-τρε-381351
ΚΟΣΜΟΣ | 25.05.2021 | 10:59

You Tube: Νέοι όροι χρήσης από 1η Ιουνίου -Οι τρεις αλλαγές

Τους νέους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που ξεκίνησαν στις ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2020, θέτει το YouTube από την 1η Ιουνίου .

Αναλυτικά

Περιορισμοί στην αναγνώριση προσώπου: Στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών υπάρχει ήδη δήλωση ότι δεν μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες που ενδέχεται να ταυτοποιούν ένα άτομο χωρίς την άδειά του. Παρόλο που σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται πάντα οι πληροφορίες αναγνώρισης προσώπου, οι νέοι Όροι το δηλώνουν με σαφήνεια.

Δικαίωμα δημιουργίας εσόδων του YouTube: Το YouTube έχει το δικαίωμα να δημιουργεί έσοδα από ολόκληρο το περιεχόμενο στην πλατφόρμα και ενδέχεται να εμφανίζονται διαφημίσεις σε βίντεο από κανάλια που δεν ανήκουν στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube.

Πληρωμές δικαιωμάτων εκμετάλλευσης και παρακράτηση φόρου: Για τους δημιουργούς που δικαιούνται να λαμβάνουν πληρωμές εσόδων, οι εν λόγω πληρωμές θα θεωρούνται δικαιώματα εκμετάλλευσης σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία των ΗΠΑ και η Google θα παρακρατήσει φόρους, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία.

Όπως τονίζει σε μήνυμα της η εταιρεία: “Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τις ενημερώσεις στους Όρους. Οι νέοι Όροι θα τεθούν σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2021 για του χρήστες εκτός των ΗΠΑ. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το YouTube μετά από αυτήν την ημερομηνία, συμφωνείτε με τους νέους Όρους. Λάβετε υπόψη ότι, αν επιτρέψετε στο παιδί σας να χρησιμοποιεί το YouTube Kids, τότε συμφωνείτε με τους νέους Όρους και για λογαριασμό του παιδιού σας|, προσθέτει.