ξήλωσαν-παρουσιαστές-του-abc-γιατί-είχ-1103770
ΚΟΣΜΟΣ | 07.12.2022 | 09:50

«Ξήλωσαν» παρουσιαστές του ABC γιατί είχαν παράνομο δεσμό 

Το ο δίκτυο ABC News στις ΗΠΑ “έκοψε” δύο τηλεοπτικούς παρουσιαστές μετά την αποκάλυψη οτι διατηρούσαν σχέση στο χώρο εργασίας.

Ο T. Τζ Χολμς και η Έιμι Ρόμπαχ που εργάζονται ως οικοδεσπότες στο spinoff talkshow Good Morning America GMA3 από το 2020, αποκαλύφθηκε ότι έχουν σχέση την περασμένη εβδομάδα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών τους στο διαδίκτυο. Και οι δύο είναι παντρεμένοι, αλλά μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, εκπρόσωπός τους είπε ότι και οι δύο είχαν χωρίσει από τους συζύγους τους και η σχέση ξεκίνησε μόλις πρόσφατα.

Η πρόεδρος του ABC News, Kιμ Γκόντγουιν ανακοίνωσε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εσωτερικής επικοινωνίας ότι το ζευγάρι δεν θα παρουσιάζει πλέον την καθημερινή του εκπομπή, καθώς η υποτιθέμενη σχέση αποσπά υπερβολικά «την προσοχή εσωτερικά και εξωτερικά».

«Μετά από πολλή σκέψη, θέτω την Έιμι και τον Τ.Τζ εκτός αέρα» αν και η φερόμενη σχέση τους οπως είπε «δε συνιστά παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας», η απόφαση να… αποσυρθούν ήταν απαραίτητη για το εμπορικό σήμα «GMA». Καθώς πραγματοποιούνται περαιτέρω εσωτερικές συναντήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο σχετικά με το πώς να χειριστεί το σκάνδαλο, η Στέφανι Ράμος και ο Τζιο Μπενίτεζ παρουσίασαν την εκπομπή «GMA3» τη Δευτέρα, ενώ οι πρώην παρουσιαστές πήραν «ρεπό».

«Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες», είπε. «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά». Η σχέση του Χολμς και του Ρόμπαχ αποκαλύφθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του ζευγαριού σε διακοπές.




Με φόντο τις αποκαλύψεις και την αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπρόσωπος των Χολμς και Ρόμπαχ είπε: «Ήταν στενοί φίλοι για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η σχέση ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, αφού χώρισαν από τους συζύγους τους τον Αύγουστο. Δεν το είχαν πει σε κανέναν, ακόμη και στο ABC, γιατί περίμεναν να χωρίσουν και οι δύο».