Ξεκινούν οι εργασίες ανέγερσης του Κέντρου Πολιτισμού στο Βελεστίνο

Υπογράφηκε χθες  η σύμβαση του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τον ανάδοχο του έργου για την ανέγερση του Εκθεσιακού Χώρου-Κέντρου Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» στο Βελεστίνο. Τη Μεγάλη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ένα έτος.

Πρόκειται για το Κέντρο Πολιτισμού το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της πνευματικής δραστηριότητας της περιοχής, ενώ μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό επισκέψιμο χώρο για τους τουρίστες αλλά και τα σχολεία που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν με τη χρήση σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού για το έργο του Ρήγα Βελεστινλή.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 635.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του θα προέλθει από πόρους του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Το κτίριο θα περιλαμβάνει το ισόγειο και ένα ημιώροφο-πατάρι. Το συνολικό εμβαδόν του θα αγγίζει τα360 τετραγωνικά μέτρα. Το Κέντρο Πολιτισμού θα στεγάζεται επί της οδού Καραμανλή, σε γωνιακό οικόπεδο, ιδιοκτησίας του Δήμου και θα έχει πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!