βρήκε-το-χαμένο-iphone-10-χρόνια-μετά-στηλεκ-976679
ΚΟΣΜΟΣ | 28.02.2022 | 08:07

Βρήκε το χαμένο iphone 10 χρόνια μετά στη…λεκάνη της τουαλέτας (φωτο)

Άναυδη έμεινε η Becki Beckmann όταν διαπίστωσε ότι το iphone που είχε χάσει 10 χρόνια πριν, είχε κολλήσει στη λεκάνη της τουαλέτας.

Η Becki δεν μπορούσε τόσα χρόνια να εξηγήσει το μυστήριο με το χαμένο τηλέφωνο, αφού την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν είχε βγει από το σπίτι της. Έτσι αποδέχθηκε την μοίρα της και αγόρασε ένα καινούργιο. «Ήταν μυστήριο, όμως χάθηκε», είχε πει τότε.

Όμως τα πράγματα πήραν μια περίεργη τροπή όταν η Beckmann και ο σύζυγός της άρχισαν να ακούνε θορύβους κάθε φορά που τραβούσαν το καζανάκι και έπλεναν τη λεκάνη της τουαλέτας.

«Αρχικά θεωρήσαμε ότι οι θόρυβοι ακούγονταν επειδή η τουαλέτα ήταν παλιά και η κατασκευή του σπιτιού δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή», τόνισε ο σύζυγός της, ο οποίος κάποια στιγμή βαρέθηκε να ακούει τους θορύβους και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έτσι φόρεσε ένα γάντι και έβαλε το χέρι του στην τρύπα της λεκάνης για να βρει το χαμένο iphone. Όπως ήταν φυσικό το τηλέφωνο είχε υποστεί πολλές φθορές, με την Beckmann να λέει: «Ήταν κάτι που δεν το περίμενα».

Ωστόσο κάποιοι είδαν την ανάρτηση με δυσπιστία: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε κολλήσεις στην λεκάνη για δέκα χρόνια και να μην είχε προκαλέσει πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα», σχολίασε κάποιος στο facebook. «Πως και δεν βούλωσε; Στο σπίτι μου αν κολλήσει ένα μωρομάντηλο στον σωλήνα έχουμε πρόβλημα», είπε ένας άλλος. «Πως γίνεται να σπάει η γυάλινη οθόνη μου και η δική σου να είναι τόσο τέλεια», σχολίασε ένας τρίτος.