Βρετανία: Το «δεξί χέρι» βουλευτή κατηγορείται ότι βίασε 20χρονη στη Βουλή

Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία βιασμού ο 24χρονος Samuel Armostrong. Κατηγορείται ότι βίασε 20χρονη στο γραφείο του αφεντικού του και βουλευτή των Συντηρητικών.

Το δεξί χέρι βουλευτή των Συντηρητικών Samuel Armstrong βίασε 20χρονη στο γραφείο του αφεντικού του. Η νεαρή γυναίκα, που εργαζόταν επίσης στο Κοινοβούλιο, έπινε με τον 24χρονο στο Sports and Social Bar.

Ο νεαρός βοηθός του βουλευτή Craig Mackinlay φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το θύμα του όταν έμειναν μόνοι στο γραφείο του αφεντικού του.

Σύμφωνα με την dailymail.com, η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι «αισθάνθηκε όμηρος κατά τη διάρκεια της επίθεσης». Έφυγε από τους διαδρόμους σε κατάσταση ταραχής, τρέμοντας και φωνάζοντας.

Συνάντησε καθαριστή που επικοινώνησε με την αστυνομία. Στις αρχές δήλωσε έκπληκτη που δεν υπήρχε αστυνομία πουθενά σε ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια της Βρετανίας.

Η στιγμή της επίθεσης

Ο 24χρονος είχε βάλει να παίζει τζαζ μουσική και μετά άρχισε να τη φιλά και να την αγγίζει. Της ζήτησε να γυρίσουν στο διαμέρισμά του. Αφού του είπε όχι αρκετές φορές, ο Armstrong την είπε «σκύλα» πριν της βγάλει τα ρούχα και τη βιάσει.

Η νεαρή γυναίκα που είχε παγώσει όταν άρχισε να της βγάζει τα ρούχα τον ρώτησε τι κάνει. «Αυτό είναι αυτό που θέλεις» της απάντησε.

Ο βιασμός έγινε στο δωμάτιο G27 του κτιρίου Norman Shaw North τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου.

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΒΙΑΣΜΟΣ, 20ΧΡΟΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!