Βουλευτής γδύθηκε στο Κοινοβούλιο: «Ντρέπεστε να με βλέπετε, αλλά…» (φωτο) 

Σε μια…απρόσμενη κίνηση προχώρησε ένας βουλευτής στο Μεξικό προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις επικείμενες αλλαγές στον ενεργειακό τομέα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο βουλευτής του Μεξικού Antonio Garcia Conejo βγάζει όλα τα ρούχα του στο κοινοβούλιο και λέει: «Ντρέπεστε να με βλέπετε  γυμνό, αλλά δεν ντρέπεστε να βλέπετε τους ανθρώπους σας στους δρόμους γυμνούς, χωρίς παπούτσια, απελπισμένους, άνεργους και πεινασμένοι αφού κλέψατε όλη τους την περιουσία, αλλά πάνω απ ‘όλα το μέλλον «.

«Μόνο αυτό μου απέμεινε και δεν θα καταφέρετε να το πάρετε», είπε στο τέλος. «Είναι ντροπή! Δεν ντρέπομαι που γδύνομαι, αλλά για αυτό που κάνετε, που είναι ατιμία. Το Μεξικό πληρώνει τις υψηλότερες τιμές στον κόσμο για την ενέργεια. Πρακτικά, χαρίζετε ό,τι έχουμε. Αυτό είναι ντροπή!».

Ο Μεξικανός πρόεδρος Ενρίκε Πένια Νιέτο εισήγαγε νομοσχέδιο κατά το οποίο «ανοίγει» η αγορά ενέργειας της χώρας και ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου μπορούν να επενδύσουν στη χώρα. Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση την μεξικανική Petroleos de Mexico, η οποία παρόλο προβληματική, αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή ξένου συναλλάγματος και σύμβολο της εθνικής ανεξαρτησίας και της δύναμης της χώρας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΞΙΚΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΓΔΥΘΗΚΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!