viral-το-google-street-view-έπιασε-ζευγάρι-να-κάνει-σεξ-1000136
ΚΟΣΜΟΣ | 14.03.2022 | 09:07

Viral: Το Google Street View “έπιασε” ζευγάρι να κάνει σεξ σε αυτοκινητόδρομο

Viral έχουν γίνει οι εικόνες ενός ζευγαριού στην Αυστραλία που έκανε σεξ μέρα μεσημέρι στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου. Οι στιγμές πάθους τους όμως καταγράφηκαν από το Google Street View, γεγονός που έδωσε «τροφή» για σχόλια σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Οι εικόνες από τις ερωτικές στιγμές του ζευγαριού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, καταγράφηκαν σε έναν αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Αδελαΐδας και της Μελβούρνης. Στην Νότια Αυστραλία το δημόσιο σεξ τιμωρείται με πρόστιμο 1.100 δολαρίων ή ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες, ωστόσο το ζευγάρι – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες – δεν έχει αναγνωρισθεί και προφανώς ούτε του έχει επιβληθεί κάποια ποινή.

Δημοσίευμα της Daily Star αναφέρει ότι εν λόγω φωτογραφίες του Google Street View ανέβηκαν το 2013, αλλά τώρα επανεμφανίστηκαν στο Reddit και γίνεται πανικός από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου..

Η New York Post επικοινώνησε με την εταιρεία για να σχολιάσει το περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση.