viral-απολύθηκε-αλλά-πήρε-την-εκδίκησή-του-1120181
ΚΟΣΜΟΣ | 11.01.2023 | 11:26

Viral: Απολύθηκε αλλά πήρε την εκδίκησή του και αποχώρησε με…στιλ

Επεισοδιακή ήταν η απόλυση ενός υπαλλήλου γνωστής βρετανικής αλυσίδας καταστημάτων, ο οποίος αποφάσισε φεύγοντας να πάρει την εκδίκηση του.

Ο 18χρονος πριν αποχωρήσει από την εταιρεία, πήρε το τηλέφωνο που ήταν συνδεδεμένο με τα ηχεία του καταστήματος, και έκανε την εξής ανακοίνωση: «Αυτή είναι μια ανακοίνωση για τους πελάτες: Μόλις απολύθηκα και στη B&Q είναι μ@@@, γ@@@ όλοι. Καλή σας μέρα».

Φυσικά, το βίντεο του έγινε viral στο Tik Tok και συγκέντρωσε 180.000 likes προτού ο λογαριασμός του «κατέβει». Στον TikToker με έδρα το Μπρίστολ, έχει πλέον απαγορευτεί να πηγαίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας στη Βρετανία, σύμφωνα με τη New York Post. Πάντως, παρόλο που λέει ότι δεν τον νοιάζει γιατί «δεν ψωνίζει εκεί τακτικά ούτως ή άλλως», παραδέχτηκε ότι μετανιώνει για ορισμένα από τα τελευταία του λόγια.

«Έφευγα και σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο, έτσι έδρασα κάπως παράλογα. Δεν το πολυσκέφτηκα», είπε. Όλα όσα έγιναν τα απέδωσε σε ένα λάθος στη δουλειά, το γεγονός ότι άτμιζε πέρα από τον προβλεπόμενο χώρο για το κάπνισμα. Θεωρεί ότι οι υπεύθυνοι ήταν υπερβολικοί όταν αποφάσισαν την απόλυσή του.

«Δεν πιστεύω ότι μου άξιζε γιατί άλλοι έχουν κάνει χειρότερα και δεν έχουν απολυθεί», είπε ενοχλημένος. «Μου άρεσε η δουλειά. Ήμουν καλός σε αυτή και δεν καθυστερούσα ποτέ. Δεν θα μιλούσα άσχημα για την εταιρεία αλλά ένιωσα ότι μου φέρονταν με διαφορετικό τρόπο».

«Καταλαβαίνω την κριτική, όμως ένα αστείο είναι αστείο και μπορείς είτε να προβληθείς από αυτό είτε όχι. Δεν είχα κάποια αντίδραση μετά και θεώρησα ότι ήταν αστείο να το βάλω στο TikTok. Δεν το περίμενα τόσοι πολλοί να πουν ότι είναι ψεύτικο, όμως η απαγόρευση εισόδου το αποδεικνύει», απάντησε ο Powiss.

«Μάλλον δεν έπρεπε να το έχω κάνει, αλλά συνέβη. Το μετανιώνω λίγο. Όχι για αυτά που είπα, αλλά περισσότερο για τις μελλοντικές μου δουλειές», κατέληξε.

@thebaldwelshy♬ original sound – TheBaldWelshy