Τετάρτη
31
Μάι
Back

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Έρικσεν με τοποθέτηση βηματοδότη

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Έρικσεν με τοποθέτηση βηματοδότη

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε εξιτήριο σήμερα το απόγευμα (18/6) από το νοσοκομείο Rigshospitalet της Κοπεγχάγης, μετά από επιτυχημένη επέμβαση τοποθέτησης εμφυτεύσιμου καρδιομετατροπέα απινιδωτή (βηματοδότη), δήλωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας.

Η επέμβαση ήταν αναγκαία μετά την κατάρρευσή του με καρδιακή ανατροπή στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020. Η σκηνή μεταδόθηκε απευθείας σε όλο τον πλανήτη και σόκαρε το παγκόμσιο κοινό, με τον Έρικσεν να σώζεται με την επιτόπια καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση και τον απινιδωτή.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!