Βέλγιο: Έβρεξε … ευρώ στη πόλη Ζέντελγκεμ

Οι αρχές μιας μικρής πόλης του Βελγίου καλούν τους κατοίκους να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που συγκέντρωσαν όταν κατά την καταδίωξη ληστών, οι δρόμοι γέμισαν με χαρτονομίσματα των 50, 100 και 200 ευρώ.

Η «βροχή των ευρώ» σημειώθηκε στην φλαμανδική πόλη Ζέντελγκεμ όταν οι διαρρήκτες έριξαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το χρηματοκιβώτιο που είχαν αρπάξει και αυτό άνοιξε και πλημμύρισε την άσφαλτο.

Στη συνέχεια τα χρήματα, που ήταν, κυρίως, χαρτονομίσματα τα πήρε ο αέρας και κατέληξαν στις τσέπες των περαστικών  ενώ οι κλέφτες κατάφεραν μέσα στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε, να διαφύγουν.

Η αστυνομία κατάφερε πάντως να «αρπάξει» μερικούς περαστικούς, που είχαν καταφέρει να μαζέψουν στις τσέπες τους μέχρι και 5.000 ευρώ ο καθένας τους.

Τώρα, καλούν όσους δεν κατάφεραν να εντοπίσουν να επιστρέψουν τα χρήματα προειδοποιώντας τους ότι όποιος διαπιστωθεί ότι τα έχει κρατήσει αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών.

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!