Βδέλλα κόλλησε στο ρουθούνι παιδιού και την τράβηξαν με λαβίδα (βίντεο)

Το επτάχρονο παιδάκι κολυμπούσε σε λασπώδες κανάλι στην περιοχή Ξαναγκαπούλι στο βορειοδυτικό Λάος. Κάποια στιγμή έκανε ένα μακροβούτι και τότε μια βδέλλα μπήκε μέσα στη μύτη του και κόλλησε στο ρουθούνι. Όταν γύρισε σπίτι παραπονέθηκε στη μητέρα του ότι τον πονάει η μύτη του. Εκείνη κοίταξε αλλά δεν είδε κάτι ανησυχητικό. Του είπε να πέσει για ύπνο και την επόμενη μέρα θα ήταν καλύτερα.

 Την επόμενη μέρα όμως ο 7χρονος δεν ήταν καλύτερα. Το αριστερό του ρουθούνι είχε πρηστεί και συνέχιζε να τον πονά. Τότε η μητέρα του τον πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως μέσα στη μύτη του είχε κουρνιάξει μια βδέλλα η οποία τον απομυζούσε.

Οι γιατροί έπρεπε να την τραβήξουν όμως αυτό δεν ήταν εύκολο αφού η βδέλλα με το αίμα που είχε πιει, είχε φουσκώσει. Τελικά με μια λαβίδα κατάφεραν να την πιάσουν και να την τραβήξουν έξω. Αμέσως ο 7χρονος ανακουφίστηκε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΙ, ΒΔΕΛΛΑ, ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΛΑΒΙΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!