Categories: Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανάρπαστα τα βιβλία για το Νοστράδαμο, λένε ότι προέβλεψε το θάνατο της

Αύξηση στις πωλήσεις σημειώνουν τα βιβλία με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου, καθώς λέγεται ότι ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ πριν από 450 χρόνια προέβλεψε τον θάνατο της.

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει τη Μεγάλη Φωτιά στο Λονδίνο, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και τους πολέμους που έπληξαν την Ευρώπη. Έτσι λοιπόν από τον θάνατο της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις βιβλίων του Mario Reading “Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future” έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο της βασίλισσας, το συγκεκριμένο βιβλίο είχε πουλήσει μόλις πέντε αντίτυπα, αλλά μέχρι την εβδομάδα που τελείωσε στις 17 Σεπτεμβρίου είχαν πουληθεί σχεδόν 8.000 αντίτυπα, ωθώντας το στην κορυφή των τσαρτ, σύμφωνα με τους Sunday Times. Στο βιβλίο, που εκδόθηκε το 2006, ο Reading ερμηνεύει ένα τετράστιχο ως «η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα πεθάνει, περίπου στα 22, σε ηλικία περίπου 96 ετών».

Η αυξημένη δημοτικότητα πιστεύεται ότι έχει αυξηθεί από τότε που τα αποσπάσματα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, υπήρχαν υποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ακόμη και τον πόλεμο στην Ουκρανία, με αόριστες προτάσεις ότι η Γαλλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ακόμη και μια απειλή από την ανατολή.

«Ο γαλαζοκέφαλος θα βλάψει το ασπροκέφαλο σε τέτοιο βαθμό, καθώς η Γαλλία θα κάνει πολύ καλό και στους δύο», έγραφε χαρακτηριστικά. Πάντως ο ειδικός του Νοστράδαμου, Bobby Shailer, ωστόσο, τόνισε ότι θα μπορούσε να αναφέρεται σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο που θα μπορούσε να λάβει χώρα μέσα στα «επόμενα χρόνια».

Την ίδια ώρα ένας μελετητής του διάσημου οραματιστή υποστηρίζει ότι ο θρυλικός Γάλλος προέβλεψε τόσο το τέλος του βασιλιά Κάρολου Γ’, όσο και τον διάδοχο του, τον οποίο όμως «κανείς δεν περιμένει».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο συγγραφέας Mario Reading, κορυφαίος ειδικός στον Νοστράδαμο, μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου υποστήριξε ότι με βάση μια παλιά «προφητεία» ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους.

Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν τη διάλυσή της καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά, ενώ στη συνέχεια θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας. Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει έναν απρόσμενο διάδοχο. «Οι δυσαρέσκειες που έχει εναντίον του, καθώς έχει απέναντι ένα ορισμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό με την Νταϊάνα, θα αποβούν μοιραίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, «ένας άνθρωπος θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς» και αυτός δεν είναι άλλος από τον γιο του Χάρι. «Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα περίμενε να διαδεχθεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στη φωτογραφία, σωστά;», προσθέτει στη συνέχεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι λοιπόν, λόγω αθέτησης υποχρεώσεων, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του, αναφέρει ο Mario Reading, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για δική του πρόβλεψη, αλλά για «προφητεία» του Νοστράδαμου.

Comments are closed.


Recent Posts

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Οι πολίτες νιώσουν στο πετσί τους κάθε μέρα την εξοργιστική αλαζονεία του

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός σήμερα (22.11.2022) στην Αχαΐα. «Όταν ο πρωθυπουργός…

59 δευτερόλεπτα ago

Κορωνοϊός: 147 νεκροί – 89 σε ΜΕΘ – 53.800 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα

Σε 53.800 (-4%) ανήλθαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα (14-20/11/2022), σύμφωνα με τη νέα έκθεση του ΕΟΔΥ…

9 λεπτά ago

Σε 1,4 εκατ. ευρώ εκτιμώνται οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις για τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου

Με ταχύτητα προχωρά η ελληνική ασφαλιστική αγορά στις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων για τις καταστροφικές βροχοπτώσεις του Αυγούστου, ενώ εκτιμώνται σε…

42 λεπτά ago

Δήμος Αλίμου: Nέοι υπόγειοι κάδοι

Ολοκληρώθηκε στις 22 Νοεμβρίου η τοποθέτηση 4 νέων διπλών υπόγειων κάδων ανακύκλωσης για ΧΑΡΤΙ και ΠΛΑΣΤΙΚΟ στον Δήμο Αλίμου. Με…

48 λεπτά ago

Πότε πληρώνεται η επιταγή ακρίβειας

Η 20η Δεκεμβρίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία καταβολής της επιταγής ακρίβειας των 250 ευρώ στους δικαιούχους, όπως είπε ο…

53 λεπτά ago

ΣΥΡΙΖΑ: 9 στις 10 μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποκλείονται άδικα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Τον αποκλεισμό της συντριπτικής πλειονότητας των μικρών και πολύ επιχειρήσεων από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επισημαίνουν,…

55 λεπτά ago