τζακ-νίκολσον-φοβάμαι-ότι-θα-πεθάνει-1120590
ΚΟΣΜΟΣ | 12.01.2023 | 00:00

Τζακ Νίκολσον: «Φοβάμαι ότι θα πεθάνει μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο»

Ο Τζακ Νίκολσον φαίνεται ότι ζει απομονωμένος και οι στενοί φίλοι του εκφράζουν την ανησυχία τους, ότι ο 85χρονος σταρ του Χόλιγουντ «θα πεθάνει μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο», αφού έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση για πάνω από 1 χρόνο.

Όπως μεταδίδει η DailyMail, οι φίλοι του Τζακ Νίκολσον μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ότι «δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα» και ότι «ζει σαν ερημίτης» όπως ένας άλλος σταρ του Χόλιγουντ, ο Μάρλον Μπράντο, αφού στο τέλος «θα πεθάνει μόνος του».

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού έκαναν αυτές τις αποκαλύψεις σήμερα Τετάρτη (11.1.2023), περίπου 15 μήνες μετά την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, όταν ο Τζακ Νίκολσον πήγε με τον έναν γιο του σε έναν αγώνα των LA Lakers, τον Οκτώβριο του 2021.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του Τζακ Νίκολσον από τον Ιανουάριο του 2020, πάλι σε αγώνα της αγαπημένης του ομάδας του NBA, των LA Lakers, ενώ ήδη είχαν αρχίσει από τότε να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Η «ομοιότητα» με τον Μάρλον Μπράντο και οι φήμες για άνοια

«Ο Τζακ Νίκολσον παραμένει σε επαφή με ορισμένους συγγενείς του – ειδικά με τον γιο του Ρέι, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος – αλλά οι μέρες της κοινωνικοποίησής του έχουν περάσει προ πολλού», είπε η πηγή στο RadarOnline, αναφερόμενη στον 30χρονο γιο του θρυλικού ηθοποιού με την – επίσης ηθοποιό – Ρεμπέκα Μπρουσάρντ.

«Τον επισκέπτονται τα παιδιά του αλλά αυτή είναι η μόνη πραγματική σύνδεσή του με τον έξω κόσμο», συμπλήρωσε η πηγή. «Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό», εξήγησε στα διεθνή ΜΜΕ.

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο Τζακ Νίκολσον έχει αποσυρθεί στη βίλα του στο Mulholland Drive, τον δρόμο που μετονομάστηκε άτυπα σε Bad Boy Drive, επειδή κάποτε ήταν γείτονες με τον Μάρλον Μπράντο και οι ζωές τους μοιάζουν, ως δύο άντρες με ιδιαίτερη λατρεία στο αντίθετο φύλο και μια «ρέμπελη» ζωή γεμάτη ποτό, ναρκωτικά και γυναίκες.

Ο Μάρλον Μπράντο έφυγε, λίγο πριν το τέλος της ζωής του, και αποσύρθηκε στην Ταϊτή, εκεί όπου και πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

«Ο Τζακ Νίκολσον κι εγώ είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια και δεν φεύγει πια από το σπίτι του… Νομίζω ότι ο γιος και η κόρη του τον φροντίζουν τώρα», είπε ένας φίλος του 3 φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν για αυτόν», πρόσθεσε ο φίλος, ο οποίος σημείωσε ότι «σωματικά είναι καλά – αλλά το μυαλό του έχει φύγει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν τόσο ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Τζακ Νίκολσον, να “χάνεται” με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Τζακ Νίκολσον παραμένει κλεισμένος στη μεγάλη έπαυλη του, η οποία διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 πισίνα σε ένα οικόπεδο 3.303 τετραγωνικών ποδιών. Από τη δεκαετία του ’70, στη συγκεκριμένη έπαυλη έχουν γίνει πολλά πάρτι και την έχουν επισκεφθεί πολλοί high profile καλεσμένοι του 85χρονου σήμερα σταρ του Χόλιγουντ.