Τρομακτικός χάρτης: Η κλιματική αλλαγή θα εξαφανίσει τα νησιά του Αιγαίου

  • Απο stergios
  • 16 Δεκεμβρίου 2018 - 12:01
  • Comments Off

Εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν παίρνουν και πολύ σοβαρά τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν από την κλιματική αλλαγή σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην Ελλάδα που δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι θα βρει έναν μαγικό τρόπο για να γλιτώσει.

Το National Geographic προσπαθώντας να καταστήσει σαφές τον κίνδυνο που διατρέχει η ανθρωπότητα, ετοίμασε έναν χάρτη για κάθε μία ήπειρο για το τί θα συμβεί σε περίπτωση που το επίπεδο της θάλασσας ανέβει 66 μέτρα και το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό.

Οι χώρες που βρίσκονται κοντά στον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο απειλούνται με αφανισμό, με την Αφρική να είναι η πιο τυχερή, καθώς αλλάξει μορφολογικά.

Στην Ευρώπη, πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Ρίγα, το Λονδίνο και η Βενετία θα «πνιγούν», το μεγαλύτερο μέρος της Δανίας θα εξαφανιστεί, ενώ τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου θα εξαφανιστούν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

map1

Όσον αφορά την Αμερική τώρα, οι αλλαγές στην ανατολική ακτή θα είναι θεαματικές, καθώς περιοχές όπως το Μαϊάμι, η Νέα Υόρκη και η Νέα Ορλεάνη θα ζήσουν στιγμές που βλέπουμε σε ταινίες καταστροφής.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΥΡΩΠΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΝΗΣΙΑ, ΧΑΡΤΗΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!