Τραμπ: Ζούμε σε εποχή Τζόζεφ Μακάρθι!

Για εποχή… Τζόζεφ Μακάρθι έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παρομοιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η έρευνα για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 με την περίοδο όπου στις ΗΠΑ κυριαρχούσαν οι διώξεις κατά κομμουνιστών και οι μέθοδοι πολιτικοί εξόντωσης του γερουσιαστή Μακάρθι.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ «τα αηδιαστικά Fake News κάνουν ό,τι μπορούν για να μην αναφέρουν» την πραγματικότητα, καθώς όπως υποστηρίζει, τρεις μεγάλοι παίκτες υπονοούν ότι η «οργισμένη συμμορία δημοκρατικών του Μιούλερ» με μοχθηρό τρόπο τους καλεί να καταθέσουν ψέματα για τα γεγονότα για να λάβουν βοήθεια.

«Ενώ τα αηδιαστικά Fake news κάνουν ό,τι περνά από τη δύναμή τους για να μην το μεταδώσουν με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον τρεις μεγάλοι παίκτες υπονοούν ότι η Οργισμένη Συμμορία Δημοκρατικών του Μιούλερ μοχθηρά λέει στους μάρτυρες να πουν ψέματα για τα γεγονότα και θα ενισχυθούν. Αυτή είναι η δική μας περίοδος Τζόζεφ Μακάρθι», έγραψε στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΜΠ, ΕΠΟΧΗ, ΖΟΥΜΕ, ΜΑΚΑΡΘΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!