Τραμπ κατά Αφροαμερικανής βουλευτού: «Έχεις εξαιρετικά χαμηλό IQ… Πρόσεχε!»

«Έχεις εξαιρετικά χαμηλό IQ… Πρόσεχε καλά αυτά που εύχεσαι…»

Ο Aμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ξεσπάθωσε κατά μιας Αφροαμερικανής Γερουσιαστή των Δημοκρατικών.

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί κατά της Μαξίν Γουότερς, μιας από τις παλαιότερες Αφροαμερικανές στο Κογκρέσο, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και προκαλούν έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των Δημοκρατικών.

«Η Μαξίν Γουότερς, ένα άτομο εξαιρετικά χαμηλού IQ, έγινε μαζί με την Νάνσι Πελόζι, το «Πρόσωπο του Δημοκρατικού Κόμματος».
Μόλις ζήτησε να γίνει κακό στους πολλούς υποστηρικτές του κινήματος «Make America Great Again». Πρόσεξε τι εύχεσαι, Μαξ!», έγραψε ο Τραμπ στο λογαριασμό του στο Twitter.

O Αμερικανός πρόεδρος προσθέτει επίσης ότι η Γουότερς ενθάρρυνε τους πολίτες να διαδηλώσουν το περασμένο Σάββατο κατά της κυβέρνησης Τραμπ.

Ο λεκτικός πόλεμος του Τραμπ σε βάρος των Δημοκρατικών κλιμακώνεται τις τελευταίες ώρες μετά την απομάκρυνση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, από το εστιατόριο Red Hen, λόγω «ηθικής».

Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι οργισμένος μετά την άρνηση του εστιατορίου να δεχτεί την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, λόγω της πολιτικής της κυβέρνησής του για τα παιδιά των μεταναστών.

Η Μαξίν Γουότερς

«Το εστιατόριο Red Hen καλύτερα να ασχοληθεί να καθαρίσει τις βρώμικες τέντες του, τις πόρτες και τα παράθυρα (χρειάζεται επειγόντως βάψιμο) παρά να αρνείται να σερβίρει ένα εξαιρετικό άτομο σαν τη Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. Πάντα είχα ένα κανόνα: Αν ένα εστιατόριο είναι βρώμικο απέξω είναι βρώμικο και από μέσα!», έγραψε στο Twitter.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΡΑΜΠ, ΧΑΜΗΛΟ, ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!