Τούρκος διακινητής: Μας έριξαν στα 13 ευρώ την “ταρίφα” μεταφοράς μεταναστών στην Ελλάδα

Τα λόγια ενός Τούρκου διακινητή, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι δουλέμποροι ζητούν από τους μετανάστες μόλις 13 ευρώ πια προκειμένου να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας, επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σε ρεπορτάζ σχετικά με την νέα μεταναστευτική κρίση και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τούρκος διακινητής, που είπε πως λέγεται Σεμίχ, είπε: “επιτρέπεται πια από την τουρκική πλευρά. Στο παρελθόν παίρναμε 200 ή 300 δολάρια για κάθε άτομο προκειμένου να τους μεταφέρουμε απέναντι και τώρα κάνουμε το ίδιο μόλις με 15 δολάρια (13,49 ευρώ).

Η εφημερίδα σχολιάζει πως σύμφωνα με αναφορές, πλέον έχει δοθεί το “πράσινο φως” από Τούρκους αξιωματούχους στους δουλέμπορους να δρουν “ελεύθερα” και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν ρίξει πολύ τις τιμές για τη μεταφορά των μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΤΟΥΡΚΟΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΑΡΙΦΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!