τουρκία-το-ερωτικό-τραγούδι-που-αφιέ-1099331
ΚΟΣΜΟΣ | 29.11.2022 | 04:00

Τουρκία: Το… ερωτικό τραγούδι που αφιέρωσαν στον Ερντογάν οι ψηφοφόροι του

Πριν λίγες μέρες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν… έσωσε έναν πολίτη που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από την γέφυρα του Βοσπόρου.

Προχθες, το… προεκλογικό και επικοινωνιακό σόου του συνεχίστηκε.

Έτσι,  σε μια συγκέντρωση σε γήπεδο της πόλης, όπου οπαδοί του κόμματός του, εκτός από το ερωτικό τραγούδι, “σήκωσαν” και μια τεράστια φωτογραφία του.

«Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πίστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα», λέει το τραγούδι που αφιερώθηκε στον Ερντογάν.

Παρά το… κλίμα αγάπης, ο πρόεδρος της Τουρκίας έδειξε για άλλη μια φορά το κακό του πρόσωπο προς την Ελλάδα, βάζοντάς την ξανά στο στόχαστρό του και κατηγορώντας την πως… μπλέκεται στη Μεσόγειο!

«Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις… αυτό είναι ξεχωριστό θέμα», τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συνέχισε: «Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές».