του-έφυγε-το-αλυσοπρίονο-από-τα-χέρια-κ-600538
ΚΟΣΜΟΣ | 13.03.2019 | 13:35

Του έφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και του διέλυσε το πρόσωπο (φωτο)

Ένας 68χρονος άνδρας από την Αυστραλία αποφάσισε να κόψει τα κλαδιά από κάτι μεγάλα δέντρα που είχε στον κήπο του. Μια λάθος κίνηση όμως και το αλυσοπρίονο έφυγε από τα χέρια του και του έκοψε από το σαγόνι μέχρι ψηλά τη μύτη όλα τα κόκαλα του προσώπου. Ο 68χρονος με περίσσια δύναμη μπήκε αιμόφυρτος μέσα στο αυτοκίνητο του και οδήγησε για 32 χιλιόμετραμέχρι το νοσοκομείο όπου οι γιατροί επιχείρησαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την έκταση και το βάθος του τραύματος που είχε ο 68χρονος Μπιλ Σίγκλετον. Το πριόνι του είχε διαλύσει το μισό πρόσωπο και ήταν θαύμα ακόμη και το γεγονός ότι ζούσε.

Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο για αποκατάσταση. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν κατάλαβα τι και πως συνέβη. Άκουσα μόνο έναν ανατριχιαστικό θόρυβο και είδα το αίμα να πετιέται. Δεν πονούσα εκείνη τη στιγμή. Συνειδητοποίησα όμως ότι το μισό μου σαγόνι κρεμόταν. Να τηλεφωνήσω δεν μπορούσα γιατί είχε κοπεί η μισή μου γλώσσα, οπότε αποφάσισα να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο.»