Τους σκότωνε γιατί την… ενοχλούσαν

Οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας, επανεξετάζουν 38 θανάτους καθώς και το ενδεχόμενο να είναι ένοχη η 42άχρονη νοσοκόμα. Οι έρευνες ξεκίνησαν ύστερα από τον περίεργο θάνατο μιας 78χρονης, η οποία εισήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση ρουτίνας.

Η νεκροψία έδειξε ότι η 78χρονη είχε στο αίμα της υψηλά ποσοστά κάλλιου. Αυτό κίνησε τις υποψίες στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησε έρευνα, η οποία αποκάλυψε 37 ακόμη ύποπτους θανάτους.

Οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι η νοσοκόμα Ντανιέλα Ποτζάλι (Daniela Poggiali) έκανε ενέσεις με κάλλιο σε ασθενείς, ώστε να προκαλέσει καρδιακή προσβολή. Υποψιάζονται, επίσης, ότι η Ποτζάλι σκότωσε ακόμη 2 ασθενείς την ίδια μέρα με την 78χρονη.

Συνάδελφοί της 42χρονης νοσοκόμας την περιγράφουν ως σκληρό και περίεργο άνθρωπο.
«Μου ζήτησε να τη φωτογραφήσω με έναν ασθενή που μόλις είχε πεθάνει», κατέθεσε στην αστυνομία συνάδελφος της Ντανιέλα Ποτζάλι, με την επίμαχη φωτογραφία να εντοπίζεται από τους αστυνομικούς στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μετά από τόσα χρόνια σε αυτή την εργασία, ελάχιστες φωτογραφίες από όσες έχω δει ήταν τόσο σοκαριστικές», δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα ο δικαστικός λειτουργός που ανέλαβε την υπόθεση.

Συνάδελφοι της Ποτζάλι δήλωσαν επίσης, ότι έδινε καθαρτικά σε ασθενείς της, όταν πλησίαζε το τέλος της βάρδιας της, ώστε να δυσχεράνει το έργο των νοσοκόμων της επόμενης βάρδιας.

ΚΟΣΜΟΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!