Τουρίστας έσωσε με το drone του ένα παιδί από καρχαρίες (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μία εξωτική παραλία στις Μπαχάμες όταν ο Artem Tkachenko θέλησε να τραβήξει με το drone του εντυπωσιακά πλάνα.

Την ώρα που ο ανυποψίαστος τουρίστας κατέγραφε τα εντυπωσιακά πλάνα πάνω από την παραλία, ένα παιδί θέλησε να βουτήξει στη θάλασσα. Το απίστευτο είναι ότι ο τουρίστας παρατήρησε ότι δίπλα στο παιδάκι που μόλις είχε βουτήξει στη θάλασσα, έρχονταν προς το μέρος του τέσσερις καρχαρίες.

«Τρέχα! Καρχαρίες! Τρέχα γρήγορα!», φώναξε ο τρομαγμένος τουρίστας για να προειδοποιήσει το μικρό παιδί που έκανε βουτιές ανέμελο δίχως να έχει επίγνωση σχετικά με το τι συμβαίνει γύρω του και τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Artem Tkachenko ανέβασε ύστερα το βίντεο αυτό στον λογαριασμό του στο Youtube για να επιστήσει την προσοχή στις οικογένειες να μην αφήνουν μόνα τα παιδιά τους στην παραλία.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΓΟΡΙ, ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ, ΜΠΑΧΑΜΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!