Τον επόμενο μήνα το Instagram γίνεται…Tik Tok

Σε δραστικές αλλαγές θα προχωρήσει το Instagram τον επόμενο καιρό, σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους υπεύθυνους του, Adam Mosseri.

O Mosseri τόνισε ότι μία αλλαγή θα επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να ανεβάζουν βίντεο σε πλήρη οθόνη. Επιπλέον, μίλησε για την ανάγκη των αλλαγών λόγω του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει με το Tik Tok, το Youtube και άλλες πλατφόρμες και εφαρμογές που ξεκινούν τώρα.

«Θα μας δείτε να πειραματιζόμαστε με στο χώρο, στους μήνες που έρχονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βίντεο θα αντικαταστήσουν τις φωτογραφίες που θα βλέπουμε στην αρχική μας σελίδα, ακόμη κι από λογαριασμούς που δεν ακολουθούμε. «Δεν είμαστε πια μία εφαρμογή αποκλειστικά για φωτογραφίες, ή για τετράγωνες φωτογραφίες», είπε ο Mosseri.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός», είπε. «Το TikTok είναι τεράστιο, το YouTube ακόμη μεγαλύτερο, και υπάρχουν πολλές εταιρείες που τώρα ξεκινούν».

Ήδη από τον Αύγουστο του 2020 είχε ξεκινήσει η μετατροπή του Instagram σε TikTok, όταν ξεκίνησαν τα reels. «Ο κόσμος μπαίνει για να περάσει καλά, μας μαρκάρουν στενά και έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Πρέπει να το “αγκαλιάσουμε” αυτό, κι αυτό σημαίνει αλλαγή».

ΚΟΣΜΟΣ, INSTAGRAM, ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]