Το Tinder προσθέτει «κουμπί πανικού» για τα επικίνδυνα ραντεβού

Το Tinder, η διάσημη εφαρμογή για ραντεβού, προσθέτει «κουμπί πανικού» σε περίπτωση που κάποιο ραντεβού θεωρηθεί επικίνδυνο από τον χρήστη. Αν κάποιος νιώσει ότι κινδυνεύει κατά τη διάρκεια ραντεβού που έχει κλείσει μέσω Tinder, τότε ενεργοποιεί το «Panic button» και ειδοποιούνται άμεσα οι Αρχές.

Η νέα αυτή δυνατότητα θα δοκιμαστεί αρχικά στις ΗΠΑ προς τα τέλη Ιανουαρίου. Τις περιπτώσεις συναγερμού θα διαχειρίζεται μια θυγατρική εταιρία της Tinder, η Noonlight, η οποία μόλις λαμβάνει το σήμα κινδύνου, θα στέλνει μήνυμα και αν ο χρήστης δεν απαντά θα τον ειδοποιεί ότι ακολουθεί κλήση, με σκοπό να αξιολογήσει την κατάσταση και να δει τι βοήθεια χρειάζεται.

Οι χρήστες του Tinder θα πρέπει να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή Noonlight, ώστε να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του «Panic button» εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μάλιστα, Tinder και Noonlight δεσμεύτηκαν ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα των χρηστών στα οποία θα αποκτούν πρόσβαση για διαφημιστικούς σκοπούς.

Σημειώνεται ότι η προσθήκη αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο της εταιρείας που αφορά στην ασφάλεια των χρηστών της, ενώ μεταξύ των μέτρων που θα λαμβάνονται σταδιακά συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα του check-in μέσω της οποίας θα μπορούν οι χρήστες να ενημερώνουν τους φίλους σας για το πού βρίσκονται.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΥΜΠΙ, TINDER, ΠΑΝΙΚΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!