Το Skype έκανε το θαύμα του: Νοσοκόμα απολύθηκε στην Αυστραλία γιατί την είδαν να κλέβει… στην Ελλάδα

Το μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Μελβούρνης Epworth Hospital απέλυσε μια νοσοκόμα του η οποία εντοπίστηκε, μέσω Skype, να κλέβει το πορτοφόλι ενός Έλληνα. Το παράξενο είναι ότι η κοπέλα εντοπίστηκε από τον πατέρα του άνδρα ο οποίος βρισκόταν στην… Ελλάδα.

Ο Ελληνας, που κατοικεί στη Μελβούρνη, πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον νεογέννητο γιο του. Εκεί, σε ένα ειδικό δωμάτιο, κάλεσε μέσω της υπηρεσίας βιντεοκλήσεων, Skype, τον πατέρα του στην Ελλάδα για να του πει τα ευχάριστα νέα. Κάποια στιγμή τον φώναξαν να πάει να δει το μωρό, αφήνοντας ανοιχτό τον φορητό υπολογιστή του και το Skype.

Το σακάκι με το πορτοφόλι του ήταν στην ντουλάπα του δωματίου. Όταν ο πατέρας του νεογέννητου επέστρεψε για να συνεχίσει τη συνομιλία με τον πατέρα του στην Ελλάδα, βρέθηκε προ εκπλήξεως. Ο πατέρας του του είπε ότι είδε μία νοσοκόμα που εισήλθε στο δωμάτιο να κλέβει το πορτοφόλι από το σακάκι του.

Το περιστατικό περιέγραψε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW η μάνα του νεογέννητου, Χρύσα (το επώνυμο δεν έγινε γνωστό), και το επιβεβαίωσε το νοσοκομείο Epworth Hospital, που είπε ότι η νοσοκόμα απολύθηκε.

ΚΟΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΑ, SKYPE


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!